Mukavaa perjantaita klubilta!

Sitä on taas arkipäivät vähiin käyneet tältäkin viikolta. Mukavaa on ollut se, että sää on suosinut meitä golffareita ja edelleen näyttää hyvät kelit jatkuvan. Elokuun illat ovat parhaimmillaan, joten mikäpä sen mukavampaa kuin työpäivän päätteeksi suunnata golfkentälle nauttimaan kullankeltaisista iltakierroksista! Klo 17 jälkeen greenfeet -5€, käytä ihmeessä etu hyväksesi.

Tänään on viimeinen ilmoittautumispäivä seuran mestaruuskisoihin, jotka kisataan lauantaina ja sunnuntaina. Ilmoittaudu mukaan klo 12 mennessä! Mestaruuskisat ovat seuramme vuoden pääkilpailu, johon toivomme jäseniä runsaasti mukaan. Kilpailumaksu on 14€/pvä (+mahdollinen greenfee) ja se sisältää ruokailun. Kilpailuun on ilmoittautunut jo enemmän pelaajia kuin viime vuonna, joten mahtavaa! Kaikki runsain joukoin mukaan haastamaan itsensä ja seurakaverinsa sekä tutustumaan muihin seuran jäseniin, kilpailussa on vielä tilaa.

Tänään Proshopin puolella starttaa frisbeegolf-tuotteiden alennusmyynti! Kaikki tuotteet -50%! Vinkkaa fribaavalle kaverillesi ja tulkaa shoppailemaan. Tuotevalikoimastamme löytyy Prodigyn laadukkaat tuotteet: bägit, juomapullot ja kiekot. Tuukko hakeen?

Mukavaa viikonloppua kaikille ja tavataan klubilla!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)