Hyvää huomenta!

Säät hellivät meitä tänään toden teolla, kun aurinko paistaa koko päivän ajan ja lämpöasteet kipuavat iltapäivällä jopa lähelle hellelukemia. Hyvä sää näkyy myös ajanvarauksessa, sillä lähtöaikoja on varailtu mukavasti ennakkoon. Muutamia vapaita aikoja toki löytyy edelleen ja kaikki halukkaat saadaan varmasti soviteltua hajapaikoille.

Tänään kentällä riittää ohjelmaa, kun Kuntien putkimestarikilpailu starttailee klo 10:00 ja lähdöt ovat suljettuna tästä syyystä aina klo 10:30 saakka. Kentällä vietetään tänään myös tuttua Casual Fridayta, jolloin golfin saloihin voi tulla tutustumaan täysin veloituksetta. Pallopoletteja sekä mailoja saa toimistosta kysymällä. Kannattaakin napata golfista kiinnostunutta kaveria hihasta ja lähteä rangelle testailemaan miten swingi lähtee luistamaan.

Ravintola palvelee teitä tänään klo 20:00 saakka joten golfin lomassa tai muuten vain kannattaa istahtaa terassille hyvän juoman ja ruoan ääreen ja nauttia näistä mahtavista keleistä. Koskaan ei tiedä milloin räntäsade taas yllättää! 😉

Töissä tänään Lauri, Henna, Hanna ja Elli. Tervetuloa ja oikein mukavaa pelipäivää kaikille! 🙂

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)