Aurinkoista perjantaita! Eilisen kalseus on loppunut, ja pitkä viikonloppu näyttää otolliselta golfin peluulle. Tänään kentällä onkin paljon pelaajia, mutta mukaan mahtuu vielä hyvin iltapäivällä. Koko päivän ajan par-3 -kentälle pääsee treenaamaan lähipeliä kuntoon.

Eilisen helatorstain scramblen keli ei ollut suotuisa, mutta kovia tuloksia parit silti tahkoivat.
I SIJA: Seppo Mäkilä ja Miikka Saarinen, lp hcp 66
II SIJA: Elmeri Ahola ja Raimo Ahola, lp hcp 66
III SIJA: Ville Piltti ja Mika Salminen, lp hcp 67
Katso kaikki tulokset täältä. Lisäksi onnetar suosi arvonnassa Jarno Heikkilää ja Esa Virtaa. Lähimmäs lippua -erikoiskilpailun väylällä 2 voitti Raimo Ahola. Onnittelut voittajille ja muille sijoittuneille!

Voittajat saavat valita Metsä Groupin ja Loimijoki Golfin Voittajien metsään puut, 20e Loimijokirahaa meille sekä liput Kesäillan farssiin. Toiselle sijalle yltäneet saavat 35e Loimijokirahaa meille. Kolmannelle sijalle sijoittuneet saavat liput Kesäillan farssiin. Loimijokirahat ovat ladattuina Loimijoki-korteille tuttuun tapaan. Kesäillan farssin liput sekä arvontapalkinnot ovat noudettavissa toimistolta.

Kesäillan farssi on viime kesältä tuttu esitys, jossa on sekä sketsejä että musiikkia. Esitystä luotsaavat Ville ja Harri sekä Sini ja Simi. Esityksiä on tänä kesänä kolme, joista ensimmäinen on meillä Loimijoki Golfilla perjantaina 14.7. klo 19. Muut esitykset ovat Humppilassa 20.7. sekä Somerolla 21.7. Lippuja näytöksiin voit ostaa täältä.

Tervetuloa nauttimaan aurinkoisesta perjantaista meille!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)