Mahtavaa viikonlopun alkua! Viikonloppu alkaa ja jos perjantaille on ideat vähissä niin meillä on muutama huippuehdotus

  • Tule pelaamaan maksutta par3 -kentälle joko golfia tai heittämään frisbeetä. Ajan kentälle saat varattua tästä, soittamalla klubitalolle numeroon 050 590 2470 tai piipahtamalla vain klubitalolla saapuessasi tänne. Ei myöskään tarvitse pelätä pelivälineiden puuttumista; klubitalolta saat ilmaiseksi lainaan golfmailat ja palloja kierrokselle ja kahden euron lainavuokralla saat frisbeet vuokrattua.
  • Perjantaipallot ovat myös jaossa Open Rangen kunniaksi. Klubitalolta saat noudettua poletin, jolla saat korillisen (35 kpl) palloja käyttöösi rangelle. Rangekopista saat lainaksi myös sopivan mailman jokaiseen harjoitteluhetkeesi! HUOM! Rangella tehdään korjaustöitä ja työmaa-alueelle meneminen on ehdottomasti kiellettyä. Treenaaminen tulee siis toteuttaa lähempänä jokea, jossa työmaa-aluetta ei ole.

MUISTUTUKSENA MYÖS; Tänään klo 12 asti on mahdollisuus ilmoittautua lauantain Metsärannan Kinkku-Scrambleen, joka pelataan pareittain lyöntipeli hcp:nä. Kilpailumaksu on 6€ (+tarvittaessa gf.) Ilmoittautumiset caddiemasterille tai suoraan NexGolfin kautta.

Kivaa viikonlopun alkua ja nähdään klubitalolla pelien tai herkkujen merkeissä!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)