Usvaista aamua Ypäjältä!

Päivä valkenee kauniina usvan keskeltä. On taas hieno golfpäivä tulossa ja kentällä onkin aamu ja aamupäivä mukavasti varattuna. Vapaita peliaikoja löydät vielä kyllä, varsinkin iltapäivälle ja illalle löytyy vapaata. Muistathan, että aamulähdöt ennen klo 9 ja iltalähdöt klo 17 jälkeen ovat 5€ edullisempia!

Tänään klo 12 mennessä voi vielä ilmoittautua mukaan lauantain LoG Scramble Tour 2-osakilpailuun, jossa pelataan 2 hengen joukkueissa ja pelimuotona on tasoituksellinen pistebogey. Kilpailuisäntänä toimii Someron Keilahalli https://www.someronkeilahalli.fi/ ja samaa firmaa on myöskin Forssan Keilahalli https://www.forssankeilahalli.net/
Keilaus, kuten golf, sopii kaikenikäisille ja on takuulla hauska harrastus! Jos et ole kokeillut niin lämmin suositus allekirjoittaneelta!

Par3 kentällämme pelattava Extra Tour-viikkokilpailu on tältä viikolta taas pelattu, kisa oli jo neljäs. Ja viikon 3 parasta ovat:

  1. Seppo Mäkilä, tulos 26
  2. Jarkko Välimäki, tulos 29
  3. Virve Saarikoski, tulos 29

Voittajille siis lisäpisteitä Ypäjä Tour-taulukkoon ja Seppo saa palkintonsa klubilta. Lämpimät onnittelut kaikille voittajille!

Klubille on kertynyt jonkin verran löytötavaraa. Onko siis mailaa, mailahuppua tms kadonnut? Saattaa löytyä meiltä. Kysy cädäriltä ja katsotaan löytyykö kadonnut tavarasi meiltä.

Täällä teitä tänään palvelevat cädärin puolella Terhi ja Pinja, ravintolan puolella Tiina, Erika, Virve, Janette ja Saara. Oikein mukavaa perjantaita kaikille, hymyillään kun tavataan klubilla!

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)