Sateisen harmaata ja tuulista, mutta muilta osin varmasti ihan hyvää huomenta kaikille!
Lokakuu ei säiden suhteen tosiaan ole sujunut golfin kannalta suunnitelmien mukaan. Vielä olisi golfkautta täällä Ypäjällä viikon verran mahdollista jatkaa, mutta hienon kesän jälkeen eivät nämä kelit varmasti juuri houkuta.

Vettä on tullut kentälle melko runsaasti, ja lisää on luvassa tänään koko päiväksi, ja myös huomiselle aamupäivään. Näin ollen tarkkailemme tilannetta huomisen kisan osalta, ja teemme päätöksen kisan järjestämisestä myöhemmin iltapäivällä!

Nyt vaan kaikki toiveet siihen, että säätilat muuttuisivat suosiollisiksi, ja ensi viikolla kauden 4 pelaajan joukkueissa päästään kauden päätöskisa, Metsärannan Kinkku Scramble, pelaamaan. Ilmoittautumisia siihen onkin tullut jo mukavasti.

Tänä vuonna kauniista ruskasta saatiin nauttia melko lyhyesti, puut olivat hetken aikaa kauniin värikkäitä, ja sitten kaikki lehdet putosivat kuin taikaiskusta. Värejä ehdittiin kuitenkin tallentaa moniin kuviin, jotka ovat hyvin käyttökelpoisia tällaisina päivinä kun ainut erotettavissa oleva sävy on harmaa.
Klubitalo on tänään suljettu, toivottavasti viikonloppuna taas nähdään!

📷: Petri Prusila

 

 

 

 

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)