Aurinkoinen tervehdys täältä Loimijoki Golfista!

Perjantai-aamu on alkanut kovin kauniina, aurinko paistaa ja vieno tuuli käy klubitalon puihin. Varauskalenteri näyttää siltä, että pelaajia on aika mukavasti liikkeellä. Tänään on tuttuun tapaan taas Puttiperjantai! Eli koko kierroksen aikana jos putteja kertyy 30 tai alle, saat ilmaiset pullakahvit klubin ravintolassa. Lisätietoa saat caddiemasterilta ennen kierrokselle lähtöä.

Huomenna lauantaina startataan Kinkkukisat ja tänään on aikaa vielä ilmoittautua huomiseen 4-hengen scrambleen klo 12 saakka. Sääennuste ei ole järin mairitteleva, mutta muistakaahan että se on vain ennuste! Tämän kauden aikana ennusteet ovat olleet enemmän väärässä kuin oikeassa. Joten rohkeasti vaan ilmoittautumaan kisaan mukaan ja varusteet sen mukaiset.

Eilen torstaina henkilökuntamme golffarit suuntasivat Hämeenlinnaan Tawast Golfiin viettämään TyHy-päivää golfin merkeissä. Tawast Golf tarjosi jälleen hienon golfelämyksen: kenttä oli loistavassa syyskunnossa! Kenttä on omalla mielenkiintoisella tavallaan haastava ja vaihteleva. Loimijoki Golf suosittelee Tawast Golfia kaikille pelaajille! Kenttä on kaunis, klubitalo yksi Suomen kauneimpia ja palvelu erinomaista. Kenttämestari Mika Uutelalle lämpimät terveiset, oli ilo pelata kentällänne. Ja tervetuloa vierailemaan vastavuoroisesti täällä Ypäjällä.

Syksy saapuu pikku hiljaa myös klubin ravintolaan ja ruokalistaa on päivitetty sen mukaan. Muista, että mikäli listalta ei löydy suosikkiasi, voit aina kysyä keittöltä eri vaihtoehtoja. Keittiö palvelee koko loppukauden ja nälkää ei kierroksen jälkeen tarvitse nähdä. Suosittelemme viikonloppua vasten klubin kana-tacosalaattia.

Seuran miesten reikäpelimestaruus ratkesi eilen ja voittajaksi selvisi Joonas Hossi tuloksella 6/8. Lämpimät onnittelut Joonas!

Oikein mukavaa perjantai-päivää kaikille! Tervetuloa pelaamaan ja nauttimaan kauniista syyspäivästä sekä klubin antimista!

Harjoittelua puttigreenillä ennen kierrosta. Puttiperjantai!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)