Tänä keväänä on golfkauden aloitusta, kuten koko yhteiskuntaa, on varjostanut korona-pandemian aiheuttaneet muutokset ja rajoitukset moniin totuttuihin käytänteisiin. Golfin suhteen kevät on kuitenkin rajoituksista huolimatta alkanut mukavasti, sillä leudon talven jäljiltä kenttä saatiin auki paria viikkoa ennakoitua aiemmin, vihertävä nurmi on ajankohtaan nähden usein ollut melko harvinainen näky näin huhtikuussa.
Pelaajat ovat hyvin ottaneet käyttöön pelaamiseen ja muihin käytäntöihin liittyvät rajoitteet, ja uudet käytännöt, joita toivottavasti pikku hiljaa päästäisiin myös höllentämään. Seuraamme säädösten osalta tilannetta aktiivisesti ja päivitämme käytäntöjä sen mukaan. Haluamme varmistaa, että golfin pelaaminen on mahdollista ja jatkuu myös näissä poikkeavissa olosuhteissa, ja siksi noudatamme annettuja ohjeistuksia mieluummin vähän tiukemmin. Kentällämme käytössä olevat poikkeussäännöt löytyvät etusivultamme; Erityisohjeet.
Muistutuksena vielä, että pelikierros tulee tavalla tai toisella vahvistaa sekä maksaa myös tässä poikkeustilanteessa, vaihtoehdot ovat seuraavat:
– Osakkaat ja kausipelioikeudella pelaavat: vahvista varauksesi NexGolfin kautta, ajanvarausnäkymästä
– Vieraspelaajat, jos varaus ja maksu NexGolfin Teetimen kautta, myös varauksen vahvistus = etukäteen maksettu pelimaksu
– Jäsenet, SGS-kortilla pelaavat sekä vieraspelaajat jotka maksavat tilisiirrolla tai paikan päällä take away- kahvilan ollessa avoinna, varmistus lähdöstä soittamalla 050 590 24 70 tai teksiviestinä tai sähköpostilla caddiemaster@loimijokigolf.fi. Jos olet suorittanut pelimaksun ennakkoon tilisiirtona (ohjeet: Erityismääräykset), lähetä kuva maksukuitista. Vahvistamattomat pelikierrokset laskutamme varauksen tekijältä.
– Nämä poikkeavat käytännöt vaativat opettelua ja joustamista meiltä kaikilta, joten jos  pelimaksujen tai pelikierroksen vahvistamisen kanssa on ongelmia, niin olkaa yhteyksissä meille päin jo etukäteen, niin selvitellään nämä yhdessä ja pääsette sujuvasti pelaamaan.

Tälle päivälle ei säätiedote ole lupaillut aivan viime päivien kaltaista lämpöä ja aurinkoa, mutta poutaa kuitenkin. Peliaikoja on vielä vapaana, ja eväät kierrokselle saa helposti mukaan klubitalon take away -kahvilasta 16:00 saakka, tervetuloa!

silta

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)