Kaunista perjantai-aamua Ypäjältä!

Tämäkin päivä on valjennut kauniina ja lämpimänä täällä Loimijoen maisemissa. Peli-aikoja upeassa kunnossa olevalle kentällemme löytyy vielä hyvin, joten pakkaa bägi autoon ja suuntaa meille pelaamaan! Palvelemme teitä tänään klo 8-19, keittiö on avoinna klo 11-18 ja ruokalistalta löytyy mm. suosittu Chiliburgerimme tai vähemmän tuliseen makuun klassikkomme Klubiburger. Kylmät ja lämpimät juomat sekä pikkusuolaiset ja makeat herkut löydät myös kahvila/ravintolan puolelta. Tänään talon omaa toscapiirakkaa tarjolla, kahvin kera hinnaksi tulee ainoastaan 6€.

Viikonloppuna kentällämme ei ole erikoistapahtumia, nautitaan vaan peleistä ja toivottavasti edelleen hyvistä keleistä. Päivässä golffariksi-kurssi on lauantaina alkaen klo 10 ja rangella on aamupäivästä eteenpäin muutaman tunnin ajan säpinää, mutta harjoittelemaan kyllä silti mahtuu. Nyt kun Suomi ei MM-lätkääkään sunnuntaina pelaa, niin suosittelemme sunnuntain ratoksi mukavan golfkierroksen täällä meillä. Varaa aikasi Teetimessa tai Nexgolfissa, meille voi myös soittaa puh. 0505902470

LoG Ladyt kutsuvat seuramme naiset kilpailemaan! Tiistaina 2.7 kisataan kreivitär Birgitte Ehrnroothin nimikkokilpailu Ulrica Cup Open, paikkana Harjattula Golf & Country Club, Kakskerta. Lisätietoa ilmoittautumisesta, kilpailumaksusta, ohjelmasta ynnä muusta saat caddiemasterilta tai LoG Ladyjen kapteenilta Virveltä. Lähdetäänkö naiset yhdessä reissuun?

Eilen torstaina saimme vieraiksemme nuoria Janko:n lentopalloilijoita. Aktiivinen porukka pääsi tutustumaan golfin saloihin Antti Ropposen ja Esa Virran johdolla. Kiitos mahtavalle porukalle ja tervetuloa uudestaan. Meille ovat ryhmät, työporukat, polttariporukat ja kaikenlaiset ryhmät lämpimästi tervetulleita! Ota yhteyttä meihin ja suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva ryhmäpaketti.

Toivotamme täältä klubilta kaikille teille oikein mukavaa perjantai-päivää!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)