Totuttuun tapaan, aurinkoista huomenta!

Aloitetaas tämä aamu tärkeällä infolla. Tänään kentällä hoidetaan viheriöitä, tarkemmin sanottuna luvassa on viheriöiden ilmaus ja hiekoitus. Tästä syystä greenfee koko päivän kaikille 25€! Tarjous koskee siis jäseniä sekä vieraspelaajia.

Sitten tähän päivään ja viikonlopun suunnitelmiin. Kuten jokaiseen kesäiseen perjantaihin kuuluukin, myös tänä perjantaina vuorossa on casual friday! Tule harjoittelemaan/pelaamaan ja tuo ystäväsi mukana tutustumaan tähän hienoon lajiin! Tarjoamme rangepoletteja, lainamailoja ja ei golfia vielä harrastavilla henkilöillä on mahdollisuus päästä myös kentälle mukaan kokeneemman golfarin matkassa! Kaikenlisäksi, terassikelejä on tälle(kin) päivälle kaavailtu, joten ravintola palvelee kaikkia janoisia ja nälkäisiä. 🙂

Lopuksi vielä huomisesta. Huomenna kentällä tapahtuu ja paljon! Heti aamusta kello 9-11 on luvassa sääntökertausta kaikille halukkaille sääntöguru Timo Huvisen johdolla! Jos vielä tuntuu siltä, että sääntöjä olisi hyvä palautella mieleen kurssin tai talven jäljiltä niin nyt siihen on loistava mahdollisuus. Tämän jälkeen kello 12-14 jatketaan naisten treeneillä, jossa ohjaajana toimii kaikille tuttu ja turvallinen Matti Moisander! Ja vielä iltapäivällä kello 15-18 on luvassa Matin treenit, jotka ovat suunnattu aloitteleville golfareille ja klubijäsenille. Treeneissä käydään Matin johdolla läpi golfin perusasioita, joiden avulla varmasti pääsee eteenpäin omassa treenaamisessa ja pelaamisessa. 🙂 Naisten treeneihin ja klubijäsenten treeneihin voi ilmoittautua suoraan caddiemasterille vielä tämän päivän aikana, hinta kumpaiseenkin treeniin on 10€/hlö.

Tässä kaikki tältä erää, klubilla tänään häärää koko päivän Rami ja Pauliina. Tulkaa moikkaa! 🙂

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)