Mukavassa poutasäässä jatketaan tänäänkin. Ypäjän Osuuspankki tarjoaa myös tänään kaikille harjoittelumahdollisuuden rangella, eli vielä on muutamana perjantaina mahdollisuus hyödyntää tämä tilaisuus ilmaisiin palloihin!

Pelaajillemme lähetetään kauden aikana kolmessa erässä Golfliiton kautta Players1 -palautekysely, johon voi vastata myös nimettömästi.
Kyselyä on käytetty jo useamman vuoden ajan, joten saatuja tuloksia pystytään myös vertailemaan ja siten saamaan tietoa toiminnan eri osa-alueiden muutoksista. Viimeinen kyselykierros lähetetään tällä viikolla, ja toivomme toki että mahdollisimman moni siihen vastaa.
Pelaajien kanssa kuulumisia ja ajatuksia vaihdetaan toki päivittäin tässä klubillakin, mutta jos jokin asia muistuu mieleen vasta vaikka kotona, voi palautetta jättää helposti myös nettisivujen etusivultakin löytyvän Palaute-linkin kautta.
Lisäksi Klubiravintolan pöydällä olevaan laatikkoon voi vielä jättää lyhyen kommentin siitä, mikä sana tai lause mielestäsi kuvaa parhaiten golfyhteisöämme.

Huomenna lauantaina pelataan Makulijan Kinkku Bestball, ja mukaan ehtii ilmoittautua vielä tänään klo 12 saakka, jos peliparia ei ole löytynyt, niin autamme asiassa, joten soittoa vaan meille päin! Lisäksi huomenna kisaillaan erittäin vakavamielinen henkilökunnan LoG Champions -mestaruuskilpailu, jossa enemmän ja vähemmän golfia harrastava henkilökunta mittelee paremmuudesta golfkentällä, arvostettua kiertopalkintoa tavoitellen.

Ensi viikolla on kentänhoidossa vuorossa etu-ysin väyläilmastusta, ja jotta se saadaan aamupäivisin sujuvasti hoidettua, aloitetaan maanantaina ja tiistaina kaikki pelikierrokset poikkeuksellisesti 10-väylältä, tästä muistutellaan toki vielä, mutta nyt jo ennakkotietona.

Klubitalo on avoinna tänään klo 18 saakka, tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)