Kyllä se takatalvi onneksi taisi jo antaa periksi ja saimme kevään takaisin. Nyt näyttää siltä, että kenttä avautuu tiistaina 30.4 klo 9 mikäli maassa ei ole silloin lunta. Nexgolfissa ajanvaraus avataan maanantaina 29.4 kun tiistain kauden avaus varmistuu. Klubitalo palvelee klo 9-16. Avausviikon greenfee-hinnat jäsenille 35€/18 reikää, 25€/9 reikää, vieraille 40€/18 reikää, 30€/9 reikää. Golfautoja ei vielä valitettavasti pysty kentällä käyttämään. Avausviikon kunniaksi jäsenillemme 10-kortti tarjoushintaan 350€! Kortti on voimassa kauden 2024 loppuun saakka.

Kausi 2024 aloitetaan heti kilpailulla eli Vappuscramble pelataan 1.5 ja viimeinen ilmoittautuminen kilpailuun on tiistaina 30.4 klo 12 mennessä Nexgolfin kautta tai soittamalla caddiemasterille puh 050-5902470. Juhlalakkia päähän, serpentiiniä kaulaan ja kisailemaan mukaan!

Samalla kun tulet klubille, niin poikkea caddiemasterin luona tarkistuttamassa yhteystietosi ja päivittämässä Loimijoki-kortillesi rangepallot. Tänä vuonna korteille ei ole automaattisesti ladattu jäsenmaksuun kuuluvia pallokoreja vaan ne päivitetään samalla, kun tarkastetaan jäsentietosi ja päivitetään ne tarvittaessa ajantasalle.

Odotamme jo kovasti kauden avausta ja teidän kaikkien tapaamista pitkän talven jälkeen, nähdään pian!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)