Aamu on valjennut Ypäjällä hieman epävakaisena, joka selittää omalta osaltaan hiljaisen varaustilanteen kentällä. Toivottavasti kevätsää on yhtä hankala ennustaa kuin naisen mieliala ja pelaajia saapuu iloksemme tänäänkin ⛳🏌️🥏
Tänään yhteistyökumppanimme Someron Säästöpankki tarjoaa kaikille ilmaiset pelit meidän kauniilla ja haastavallakin Par3-kentällämme niin golfareille kuin frisbeegolfareille. Mikäli et ole vielä käynyt tähän ihastuttavaan pikku-kenttään tutustumassa niin nyt on siihen oiva tilaisuus.
Ja tänään lisäksi kaikille ilmaiset range-poletit, joten treenaamaankin pääset ihan ilman rahaa!

Huomenna lauantaina onkin sitten kisapäivä ja kentän valloittavat Urmas Openin osallistujat. Lähtö tapahtuu klo 10 ja ajanvaraus on iltapäivän puolelle siksi suljettu. Klo 15 jälkeen pääsee pelailemaan ja ajan saat varattua tuttuun tapaan netistä tai soittamalla caddiemasterille.

Suomen Golftalon demopäivä sunnuntaina klo 10-15!
Välinetapahtumassa TaylorMade Golf ja Wilson. Testattavana myös Callawayn ja Cobran draiverit.Tapahtumaan voi vapaasti tulla testaamaan välineitä tai varata oman 0,5h yksilöllisemmän ajan suoraan caddiemasterilta, ajat klo 11-15.
Puh: 050 590 24 70 tai caddiemaster@loimijokigolf.fi
Tapahtumassa myös non-stop gripin vaihtoa. Grippien vaihtohinnat 15-20eur/kpl sisältäen gripin ja työn.
Putterin gripit 30-40 eur/kpl.
Caddiemasterille voi jättää mailoja gripin vaihtoon myös ennakkoon. Silloin laitamme mailoihin mahdollisimman samanlaiset gripit kuin aiemmin ja jätämme ne caddiemasterille vaihdettuna. Mailat pitää olla merkitty selkeästi nimellä. Näissä maksu noudettaessa caddiemasterille.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)