Karkeasti laskien nyt ollaan noin puolessa välissä golfkautta. Tästä päivästä kauden päätöstilaisuuteen on nimittäin tasan kolme kuukautta aikaa. Sen kunniaksi a) Ilmoittautuminen aukeaa seuran 30 vuotisjuhlagaalaan ja kauden päätöstilaisuuteen sekä b) loppukauden pelioikeus lasketaan -50 % tarjoushintaan eli koko loppuvuoden pelit 295 euroa!

Pelioikeuden voi käydä ostamassa toimistolta ja ohessa on ilmoittautumisohjeet juhlagaalaan 27.10.2018.

Juhlagaalaan liittyen pieni toive kaikille, joilta löytyy arkistojen kätköistä kuvamateriaalia golfkentältä vuosien varrelta; Lähetä meille kuvia omista golfmuistoistasi Ypäjän kentältä. Ei tarvitse olla mitään erityistä ja vaikuttavaa, saa olla maisemakuvia tai vaikka fiiliskuvia juhlahumuista. Tärkeintä, että annat meille luvan näitä kuvia käyttää kun kokoamme Loimijoki Golfin omaa “kuvakronikkaa” tämän 30 vuotisen historian ajalta.

Tässä yksi makupala myös teille päin vuodelta 2003 kun norjalainen hiihtäjä Thomas Alsgaard (viisinkertainen olympiavoittaja ja kuusinkertainen maailmanmestari), kävi meillä pelaamassa yhdessä Timo Sutisen ja Hannu Salmisen kanssa.

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)