Parin sadepäivän jälkeen on tänään luvassa poutainen perjantai! Myös viikonloppuun on ennustettu jopa aurinkoa, joten sääennusteeseen luottaen golfaikoja varamaan! Huomenna pelataan myös LoG Scramble Tourin 3. osakilpailu, johon ennättää ilmoittautua klo 12 saakka. Kilpailusarjan paras pari palkitaan kolmen parhaan osakilpailutuloksen perusteella Gigantin 300€ lahjakortein, mutta osallistua voi vaikka vaan yhteenkin osakilpailuun. Jokaisessa osakilpailussa 3 parasta paria palkitaan, tällä viikolla viikkoisäntämme Back on Trackin lahjakortein!
Back on Trackin laajasta tuotevalikoimasta löytyy monia myös golfiin hyvin soveltuvia tuotteita, joista osa löytyy myös meidän Proshopista, tutustu ja kysy lisää!
Muistuttelemme vielä erityisesti tänä vuonna golfharrastuksen aloittaneita joilla on hyvä mahdollisuus tulla treenaamaan Ramin johdollatulevana sunnuntaina, 29.8. klo 16-18! Eli tuolloin voi tulla rangelle ihan oman aikataulun mukaan, ja kysellä neuvoja omaan pelaamiseen, tai vaihtoehtoisesti varata peliajan 9-reiän kierrokselle, jossa Rami kiertelle mukana ja auttaa ja neuvoo tarpeen mukaan. Sekä rangepallot että pelikierros eivät maksa osallistujille mitään. Tuolloin voi myös tulla suorittamaan green cardin suorittamiseen vaadittavan pelikierroksen, jos se vielä on tekemättä.

Perjantaiseen tapaan Ypäjän Osuuspankki tarjoaa harjoittelumahdollisuuden rangella, eli tule hakemaan poletti pallokoneeseen toimistoltamme, ja poikkea samalla vaikka kahvilla, tai hampurilaisella. Klubitalo on avoinna 19:00 saakka, keittiö 18:00, tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)