Keväinen tervehdys kaikille! Kausi polkaistiin käyntiin eilen torstaina ihan mukavassa keväisessä säässä. Itse allekirjoittanut käväisi myös kentän kevätkuntoa tarkastamassa ja hyvältä näyttää! Luonto heräilee, väylät ja greenit vihertävät mukavasti. Kenttä on oikein oivassa pelikunnossa. Myös uusi range on tullut testattua ja hienoltahan sekin vaikuttaa. Pitkä vappu-viikonloppu alkaa ja ajanvarauksessa löytyy hyvin aikoja. Nyt on oikein oiva aika startata golfkausi. Klubitalolta saa lämmintä juotavaa ja pikkupurtavaa, joten ei muuta kuin kipin kapin aikoja varailemaan!

Proshopin puolelle on saapunut edullisia Stuburtin golfkenkiä miehille hintaan 49.90€. Väreinä löytyy ruskea ja valkoinen ja runsaasti kokoja. Lisäksi saimme reilun satsin Adidaksen ja Dailyn golfvaatteiden näytekappaleita, joissa alennukset normaalihintoihin vähintään 50%. Kannattaa tutustua valikoimaan ja tehdä hyviä löytöjä! Valikoimassa vaatteita myös lapsille.

Huomenna lauantaina 29.5 on seuran kevätkokous täällä klubitalolla klo 15. Kokoukseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa kaikki jäsenet!

Maanantaina 1.5 kentällä perinteinen Vappu Scramble, jota pelataan pareittain. Ilmoittautuminen kisaan päättyy huomenna lauantaina klo 12. Lähde mukaan kauden ensimmäiseen iloiseen ja rentoon kilpailuun. 3 parasta paria palkitaan Loimijoki Golfin lahjakorteilla. Ei muuta kuin valkolakit päähän, serpentiinit kaulaan ja ilmapallot kiinni bägiin ja pelaamaan. Mikäli haluat kilpailuun, mutta sinulla ei ole vielä paria niin ota yhteyttä caddiemasteriin ja katsotaan voimmeko auttaa asiassa.

Ja tässä teille vielä golf-aiheinen kevätruno:

Kevät tuli,lumi suli, Terhin pallot meni veteen puli-puli. Kenttä näyttää hienolta, kevätuuli vienolta. Lyönti oli vielä hieman hukassa, vettä ei ollut sukassa. Auringonpaistetta kovasti odotellaan ja kaikki teidät tervetulleiksi toivotellaan!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)