Pitkän harkinnan jälkeen olemme tehneet päätöksen perua huominen Senioreiden Aluetour- osakilpailu. Syynä tähän on Kanta-Hämeen alueella viime päivien aikana voimakkaasti levinnyt covid-19 viruksen Intian muunnos. Taudin leviämistä pyritään hillitsemään viranomaisten suosituksesta maakunnan rajojen ylittävän kilpailutoiminnan keskeyttämisellä. Isossa kilpailutapahtumassa riskitekijät kasvavat, vaikka kaikkia suosituksia noudatettaisiin tarkasti, joten huolellisesti asiaa harkittuamme uskomme tämän ratkaisun olevan kaikkien edun mukainen.
Meillä täällä tautitapauksia ei ole tiedossa, mutta haluamme omalta osaltamme toimia vastuullisesti, ja varmistaa, että golfin pelaaminen säilyy turvallisena myös tänä kesänä.
Pyrimme löytämään huomiselta peruuntuneelle kilpailulle uuden ajankohdan myöhemmälle kesään.
Tällä Mehiläisen isäntäviikolla  on useampana päivänä ollutkin puhetta terveyden ja hyvinvoinnin ylläpidosta, ja sairauksien ennaltaehkäisystä. Siihen liittyen tämäkin ratkaisu tehtiin.

Sumuisen aamun keskeltä pilkistää auringon säteet, uskaltaisimmeko toivoa, että tänään olisi poutapäivä?
Eilen sateet jatkuivat toiveista huolimatta iltapäivän, joten kuivin jaloin ei pelata vielä tänäänkään, mutta todennäköisesti jo ilman sadevaatteita 🙂

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)