Hyvää huomenta caddiemasterilta!

Pelisää näyttää tänään mukava puolipilviseltä 16-18 asteen lämpötilassa. Aamupäivän ajat ovat jo hyvin varattuina, mutta iltaan ja iltapäivään mahtuu pelaamaan. Varaa aikasi caddiemasterilta tai NexGolfin kautta. Muistutuksena Perjantaipallot (Open Range) eli ilmaiset poletit! Hae omasi klubitalolta ja lähde harjoittelemaan rangelle.

Eilen käynnistyi Kuninkuukuusravien viikonloppu myös meillä pelatussa Kunkkari Golf -kilpalussa. Torstai ltapäivällä aurinkoisessa säässä pelattu kilpailu käynnistyi Ypäjän kunnanjohtaja Tatu Ujulan terveisillä Suomen Hevospitäjästä ja jatkui iloisen leppoisassa tunnelmassa kuten Kuninkuusravien henkeen kuuluukin.

Voiton vei kotiseuraa edustava ja kilpailun ainoaksi Ypäjäläiseksi ilmoittautunut Ami Laaksonen pistebogey  tuloksella 39.  Yksilökilpalussa palkittiin 6 parasta, kokonaistulokset löytyvät tästä.
Parhaasta scratch tuloksesta vastasi niin ikään Loimijoki Golfia edustava Timo Pääkkönen.
Yksilökilpailun lisäksi palkittiin myös paras joukkue ja tässä voittoon pelasivat Santtu Pekarila, Timo Pääkkönen, MIka Helkearo ja Olli-Pekka Kylä-Markula. Lisäksi palkittiin myös 10-väylän pisin drive sekä 2-väylän lähimmäs lippua kilpailut jotka veivät nimiinsä Teemu Jokela ja Leena Hakala. Onnittelut kaikille kilpailussa menestyneille ja suuri kiitos kilpailun yhteistyökumppaneille, Kuninkuusravit, Pilvenmäki sekä Ypäjän kunta!

Tänään töissä Vilma, Virve, Ipe, Tiina ja Erna. Tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)