Hyvää huomenta ja perjantaita golfin ystävät!
Onko tulevan viikonlopun golfsuunnitelmat jo tehty?
Huomiseen Pidä pallo pelissä -kilpailuun ennättää nimittäin ilmoittautua vielä tänään puoleen päivään mennessä! Tämä vähän erilainen pelimuoto yhdistää sekä yksilö- että joukkuekilpailun rennolla ja mukavalla tavalla.
Oman pallon lisäksi peliryhmät pitävät pelissä mukana yhteisen merkityn pallon. Voittajajoukkue on se joka saa pallon pidettyä mukana koko pelikierroksen ajan mahdollisimman pienellä lyöntipelituloksella. Ennakkotiedoissa ilmoitimme että kilpailu käydään 4 hlö joukkueissa mutta pidätämme tässä oikeuden muutoksiin siten että joukkue = peliryhmä, 3-4 hlö. Lisäksi otamme tässä kisassa käyttöön sähköisen tuloskortin, paperinen kortti voi toki olla varmistamassa mutta testataan josko päästäisin myös meillä kisoissa mobile scoringinin käyttöön.

Tänään moni kisaillee myös pääsylipuista ensi vuoden heinäkuulle Coldplayn stadionkonsertteijin Helsingissä. Luvassa on varmasti ainutlaatuinen show jonka alkuteksteissä yleisölle kerrotaan kiertueen laajasta ympäristövastuullisuuden ja kestävän kehityksen ohjelmasta. Meillä Loimijoki Golfissa luonnon monimuotoisuutta on tänä kesänä lähdetty tukemaan yhteistyössä Metsä Groupin kanssa Voittajien metsä -projektilla jossa jokaiselle kilpailun voittajalle istutetaan puu. Ja miten tämä liittyy maailman kuuluun bändiin? No siten että saman tyyppinen projekti löytyy myös heidän ohjelmastaan kun pääsylipputuloista osa lahjoitetaan metsien istuttamiseen. Tärkeitä asioita joissa voimme kaikki olla mukana!

Tervetuloa nauttimaan maalaismaisemista ja kesäisestä luonnosta golfkentälle!

📸: kenttämestarimme Jussi

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)