Aamu aurinko ponnistaa taivaan rannasta melko sankan sumun läpi, ja lämpömittari näytti aamulla raikkaat +3 astetta.. Luvassa kuitenkin ihana elokuinen golfpäivä, ja perjantaiseen tapaan Ypäjän Osuuspankki tarjoaa rangepallot, joten mahdollisuus kannattaa hyödyntää ja suunnata harjoittelemaan golflyöntejä!
Tänään lajiin on Matin johdolla tutustumassa myös opiskelijaryhmiä kahdesta lukiosta, toivotamme heidät tervetulleiksi ja toivomme että innostus lajiin syttyy ja näemme uusia nuoria harrastajia kentällä jatkossakin!

Huomenna pelataan LoG Scramble Tourin 3. osakilpailu, johon ehtii ilmoittautua vielä klo 12 saakka, mukaan ovat erittäin tervetulleita myös muut kuin oman seuramme jäsenet.
Sunnuntaina vuorossa on juniorigolfareiden Future Tour -osakilpailu, jonka 7 eri sarjaan on ilmoittautunut 80 pelaajaa, ja mukana on hienosti myös 3 meidän oman seuran pelaajaa!
Kilpailun järjestämisessä mukana on seuramme aktiivisia vapaaehtoisia, ja joukkoon mahtuu mielellään lisääkin innokkaita, eli jos sunnuntaille ei ole ohjelmaa vielä suunnitteilla, niin ottakaapa yhteyttä ja tulkaa mukaan!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)