Tänään vietetään osakkaidemme sekä yhteistyökumppaneidemme yhteistä kilpailupäivää, mutta myöhemmin iltapäivällä kentällä on vielä vapaitakin peliaikoja.
Perjantain totuttuun tapaan Ypäjän Osuuspankki tarjoaa tänään harjoittelumahdollisuuden kaikille innokkaille golfareille tai sellaisiksi aikoville, eli range-pallot ovat käytettävissä, poletteja pallokoneeseen saa toimistoltamme.

Kesä on edennyt vauhdilla, ja kalenterin perusteella golfkausi on jo puolessa välissä. Elokuun alusta alkaen loppukauden kausipelioikeuden voi hankkia edullisempaan hintaan; 350€ / 18-reikää, ja 200€ / 9-reikää, eli jos suunnitelmissa on pelata aktiivisesti seuraavat kuukaudet, mutta kausipelioikeutta ei vielä ole, niin tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

Proshopin puolella laitetaan käyntiin kesän vaatealennukset, eli koko vaatemallisto huippu tarjouksella  -30% hintaan koko viikonlopun ajan, ja kun kesäisiä kelejä on epäilemättä vielä tulossa, niin  ihania uusia vaatteita pääsee käyttämään vielä tällä kaudella!
Tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)