Hankkijan isäntäviikko jatkuu kesäisissä tunnelmissa, ja sehän sopii golfiin mitä parhaiten!
Tänään alkaa jo odotettu, koko kauden aina perjantaisin Ypäjän Osuuspankin tarjoama mahdollisuus ilmaiseen harjoitteluun rangella.
Käytännössä homma toimii näin: jokaisena perjantain voit tulla itsenäisesti, yksin tai kavereiden kanssa, treenaamaan tai vaikka ensimmäistä kertaa kokeilemaan golfia harjoitusalueellemme eli rangelle. Nouda poletti pallokoneeseen Klubitalolta, laita poletti pallokoneeseen ja kori alle, saat korillisen (35) palloja, ja sitten vaan treenaamaan! Omia mailoja et välttämättä tarvitse, voit lainata mailat myös meiltä, palauta ne käytön jälkeen omalle paikalleen, niin myös seuraava käyttäjä löytää ne helposti.

Tämä mahdollisuus on siis avoin ihan kaikille,  jokaisena perjantaina, eikä vaadi aiempaa kokemusta golfista! Jos tulet ensimmäistä kertaa, kysele rohkeasti neuvoja meiltä Klubitalolta. Harjoittelun lomassa voi myös nauttia Klubiravintolan antimista, isompaan tai pienempään suolaisen tai makean nälkään, olemme avoinna klo 8-20 (sää- ja asiakasvaraus).

Matin treeneissä aiheena tänään lähipeli & chippi, joten jos tuntuu että niissä voisi olla vielä vähän parannettavaa, niin tänään klo 17:00-19:00 mahtuu vielä mukaan, soita meille, ja varmista paikkasi treeneihin!

Aurinkoista perjantaita, nähdään kentällä!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)