Sunnuntaina kilpaillaan yhden kauden odotetuimman tapahtuman eli Loimijoki Tourin finaalin merkeissä! Kilpailussa palkitaan molempien sarjojen voittajat sekä yksi onnekas voittaa kuuluisasta arpalaatikostamme palkinnon! Kilpailussa on mukana myös pisin drive sekä lähimmäs lippua kilpailut. Ilmoittautumisaikaa on vielä tälle päivälle klo 12 saakka. Tällä hetkellä osallistujia on 63, joten vielä mahtuu mukaan!

Tänään järjestetään kesän aikana Päivässä golfariksi -kurssin käyneille ns. kertaus klo 17-19. Tällöin Matti on paikalla antamassa neuvoja omaan pelaamiseen! Ohjatun harjoittelun hinta on 10 € ja ennakkoilmoittautumista ei tarvitse tehdä. Samalla on hyvä mahdollisuus lähteä suorittamaan green card, mikäli se on vielä tekemättä!

Ypäjän Osuuspankki tarjoaa myös koko päivän ajan poletit harjoitusalueelle, joten jos golf yhtään kiinnostaa – kannattaa tämä mahdollisuus ehdottomasti hyödyntää!

Kuvassa oleva laatikko löytyy klubilta vielä toistaiseksi. Sinne voit tiputtaa lapun, jossa kuvailet Loimijoki Golfia yhdellä sanalla tai lauseella. Tämän voit tehdä täysin anonyymisti. 🙂 Suuri kiitos kaikille jo vastanneille!

Tänään klubilla Pale, Pauliina ja Vilma. Tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)