Tänään alkaa Ypäjän Osuuspankin tarjoama, kaikille avoin harjoittelumahdollisuus rangella! Eli käytännössä se tarkoittaa sitä, että kauden kaikkina perjantaipäivinä paikallinen Osuuspankki tarjoaa kaikille innokkaille mahdollisuuden tulla harjoittelemaan ja lyömään palloja meidän harjoitusalueelle. Toimistoltamme saa 2 polettia, joilla pallokoneesta saa palloja, omia mailoja ei välttämättä tarvita, käytössä ovat myös meidän lainamailat.
Tätä mahdollisuutta voi hyödyntää vaikka joka perjantai, ja ota kaveritkin mukaan! Poletteja saa toimistoltamme sen aukioloaikoina, eli 8:00-20:00 (säävaraus).
Mukavaan pelaamiseen kannattaa yhdistää myös kahvittelu, ruokailu tai raikkaat juomat viihtyisällä terassillamme, Klubiravintolastamme löytyy monenlaista herkkua isompaan tai pienempään nälkään!

Säätila tänään vaikuttaa pilviseltä, mutta poutaiselta ja peliaikoja on vapaana pitkin päivää, joten tervetuloa!
Viikkoikisan palkinnot ovat noudettavissa täältä klubilta, mm. laadukkaan Jonseredin ruohotrimmerin sekä muut palkinnot on lahjoittanut viikkoisäntämme Hankkija , josta löytyy paitsi kaikki tarvittava alkukesän puutarhatöihin, myös asiantuntevaa palvelua ja hyviä vinkkejä, jos vaikka kesäkukkien valinnassa meinaa mennä liian monen vaihtoehdon äärellä sormi suuhun.
omenapuu range

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)