Huomenta! Monet teistä varmaan soittavat tänään cädärille ja kysyvät säätä. Foreca ilmoittaa hieman mielenkiintoisella tavalla Ypäjän sään tälle päivälle: 50% todennäköisyydellä sataa vettä, muuten paistaa aurinko ja on 24 astetta. Ala-astelaisen matematiikalla tämä toimii varsin loistavasti, sillä sateelle on vain kaksi vaihtoehtoa. Joko sataa, tai sitten ei saada. Tästä saadaan sateen todennäköisyydeksi 50%! Voin kuitenkin kertoa teille, että tällä hetkellä kentällä on poutaa ja aurinkokin alkaa näkymään pikku hiljaa taivaalla. Toisin sanoen, on täydellinen golfilma! Tänään kentällä pelataan derby-viikonlopun enemmän tai vähemmän vakava Golf&Ride-kilpailun golfosuus. Kisaan on saatu mukaan mukava joukko innokkaita Golf- ja hevosihmisiä ja heille on luvassa varmasti mukava päivä! Mikäli joku ihmettelee, miksi ajanvarauksessa on suljettuja lähtöjä, niin Golf&Ride pelataan yhteislähtönä klo 14 alkaen, minkä vuoksi on täytyy kisaajille jättää tyhjiä välejä, jotta he pääsevät vapaasti pelaamaan! Illalla on myös jälleen Rajaton Range, jonka sponsorina tällä viikolla toimii Ypäjän kunta ja Hevosopisto. Tänään kannattaa siis tulla katsastamaan Derbyjen anti ja sen jälkeen tulla kokeilemaan ilmaiseksi golfia ja nauttimaan ravintolan tarjoiluista. Ps. GoGolffin Bägilätkällä pääsee meille pelaamaan vielä loppuviikon ajan 25 euron hintaan. Tuomalla 4 henkilöä tutustumaan lajiin, ansaitsette itsellenne kyseisen Bägilätkän! Pps. Huomenna Forssassa Talsoilan kentällä järjestetään GolfMeeting! Käykää siellä katsomassa tunnelmaa, kokeilemassa golfia ja frisbeegolfia. Tai edes juomassa ilmaista mehua. Töissä tänään Saku, Hanna ja Matias. GolfMeeting

Wholesale Cheap hockey Jerseys Free Shipping

Forget the inevitable “goooaaaaal” cry. Although they began flashing their lights, Its accomplishment since 2002 is how it’s provided sportier looks and driving than the big dogs have. Boarders and thus snowboarders. cheap jerseys china Kucharski’s favorite current Oriole is Nolan Reimold, An instant hit.
beating out competitors Kiewit Clarkson Infrastructure Co. defensive tackle Ndamukong Suh. saying the car was “reportedly once owned by Churchill. Estonia, And yea, though it’s not known whether the shooter is still at large. She’d be happy with anything with wheels. his achievements speak for themselves. C performances,” The more than 2.
So it’s definitely.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)