Tänään toivotamme yhteistyössä Blackbelt IT.n kanssa kaikki seutukunnan lapset ja nuoret tervetulleiksi pelaamaan frisbeegolfia tai kokeilemaan golfia näin kesä loman alun kunniaksi! Ajan frisbeegolfkentälle voi varata kätevästi netistä tai paikan päällä Klubitalolla. Eli kaverit ja omat frisbeet mukaan ja pelaamaan!
Golfiin opastusta harjoitusalueilla on tarjolla pitkin päivää joten tulla voi ihan oman aikataulun mukaan ja siihen ei omia varusteita tarvita, lainamailat löytyvät meiltä.

Rangen aluella tapahtuu tänään myös muuta sillä ohjelmassa on myös Suomen Golftalon mailojen testausta, grippien vaihtoa ym. klo 15-18.

Lisäksi muistutellaan sunnuntain Kinkku Scramblesta joka toteutuakseen vaatisi vielä ainakin muutaman joukkueen jotta joulukinkut saadaan jakoon. Kyseessä siis 4 pelaajan joukkueissa pelattava kilpailu jossa paras joukkue palkitaan Metsärannan joulukinkuin.
Ilmoittautumisaikaa on tänään klo 12 saakka joten soittoa taikka viestiä caddiemasterille vaikka heti!

Tulevaan viikonloppuun on myös vielä muutama paikka huomisen eli lauantain Päivässä golfariksi -alkeiskurssille josta saa mieluusti vinkata vaikka sille naapurille joka ei vieläkään ole golfin pariin löytänyt.

Sääennuste lupailee tälle päivää vähän viileämpää mutta poutaista ilman laatua eli vallan mukavaa golfsäätä.
Mukavaa alkavaa kesäviikonloppua ja tervetuloa golfaamaan, pelaamaan frisbeegolfia ja syömään joko pelien lomassa tai ihan muuten vaan!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)