Aurinkoista, jopa helteistä säätä on luvassa tänään kun kentällämme pelataan perinteinen Luuri Scramble -kutsukilpailu, jonka järjestäjänä toimii yhteistyökumppannimme, ja tämän viikon viikkoisäntämme IV Pelti-Luuri.
Pelti-Luurin nimikkoväylänä on väylä 2, jossa haastetta tuo lampi, jonka pohjalta voisi sukeltaa yhden jos toisenkin vuosien varrella lyhyeksi jääneen lyönnin seurauksena lammen pohjaan päätyneet pallon. Tänään kilpailussa väylällä pelataan erikoiskilpailuna lähimmäs lippua -kilpailu.

Sekä tänään saadaan kentälle myös uusia golfin harrastajia, kun ohjelmassa on loppuun myydyt  Päivässä golfariksi -kurssit Matin johdolla!

Muistutus vielä kaikille naisgolfareille sunnuntain Loimijoki Golf Lady Open -kisasta, eli vielä 12:00 saakka ennättää ilmoittautua mukaan, aiempaa kilpailukokemusta ei tähän tarvita, vaan kahdenhengen joukkuekisana pelattava kilpailu on mitä parhain mahdollisuus tutustua myös golfkilpailuun! Luvassa on pelaamista hyvässä seurassa, erikoistarjouksia proshopissa vain kilpailuun osallistuville, sekä pientä tarjoilua ja Kauneushuone Tuijan lahjoittamat palkinnot!

Perjantaiseen tapaan ovat kaikki golfista kiinnostuneet tervetulleita harjoitusalueelle, eli rangelle, treenaamaan, tai vaikka ensimmäistä kertaa kokeilemaan golfpallon lyömistä. Harjoituspallot tarjoaa Ypäjän Osuuspankki, ja myös lainamailoja riittää kaikille, joten jos perjantaille ei vielä ole ohjelmaa niin tervetuloa!
Jotta harjoittelu ei käy liian raskaaksi, voi välillä poiketa myös klubiravintolamme puolella nauttimassa virkistävän juoman tai nälän yllättäessä vaikka huippu suositun klubiburgerimme!
Tervetuloa nauttimaan golfkentän tunnelmasta!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)