Aurinkoista heinäkuun perjantaita golfkentältä.
Tälle viikolle lupaillut sateet ovat toistaiseksi jääneet hyvin vähäisiksi ja niiden sijaan onkin saatu nauttia golfin pelaamiseen oikein suotuisista sääolosuhteista. Sadetta ei ole tiedossa tällekään päivälle, viikonlopulle mahdollisesti, ja toki se ihan hyvää kentälle tekisikin.

Ensi viikolla Loimijoki Golfin Senioriliigan joukkueella on ohjelmassa kaksi kotiottelua kun tiistaina vastassa on Wiurilan ja torstaina Uudenkaupungin joukkue. Mukaan voi vielä ilmoittautua joko NexGolfin kautta tai caddiemasterille. Rosenbergin Mikko tekee joukkuevalinnat ilmoittautumisten perusteella ja mukana oleville pelaajille ilmoitetaan tekstiviestillä kun lähtölista julkaistaan.

Huomasitteko muuten eilen julkaistun rekry-ilmoituksemme? Eli meidän tiimiin sopivalla henkilöllä olisi mahdollisuus päästä loppukaudeksi  mukaan Klubiravintolan tehtäviin! Jos siis tunnet jonkun sopivan jonka työtilanteeseen parin kuukauden lisätyö sopisi niin saa vinkata ja kysellä meiltä lisätietoja!

Perjantaiseen tapaan tarjoamme tänään mahdollisuuden rangeharjoitteluun joten nouda pallokoneen poletti Klubitalolta ja tule treenaamaan!
Peliaikojakin löytyy vielä erityisesti iltapäivään, tervetuloa ja mukavaa alkavaa viikonloppua!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)