Hyvää huomenta Loimijoen usvaisilta rannoilta!

Itseasiassa usvaa ei juurikaan ole, mutta jännä kosteus kertyi tuulilasiin töihin ajaessa. Ei oikein tiennyt sataako vai onko ilmassa vaan niin paljon kosteutta. Lämpöä onneksi piisaa tänäänkin ja todennäköisesti se aurinkokin sieltä pilkahtelee päivän mittaan. Nautitaan nyt ihanasta perjantaipäivästä golfin merkeissä! Kentällä varaustilanne näyttää siltä, että aikoja saa aika hyvin vielä.

Tänään klo 12 mennessä viimeiset ilmoittautumiset huomiseen Ypäjä Tourin finaaliin. Mikäli sinulla on osallistumiseen oikeuttavia viikkokisastamme ansaittuja pisteitä, niin ilmoittaudu mukaan finaaliin nyt joko netissä tai soittamalla caddiemasterille. Upeat palkinnot odottavat voittajia!

Tänään kentällämme on myös jo ehkä tutuksi tullut PUTTIPERJANTAI. Ansaitse pullakahvit klubin kahvila-ravintolassa puttaamalla kierroksellasi 30 puttia tai alle! Puttiperjantaista saat lisätietoa caddiemasterilta.

Keittiömme suosittelee tänään ja viikonloppuna herkullista halloum-burgeria, jossa yhdistyvät ihanan suolainen paistettu halloumjuusto sekä talon oma makea paholaisenhillo. Ja kahvin kanssa tarjolla talon omaa mehevää porkkanakakkua ainakin tänään, se on niin suosittua että nopeat syövät hitaat!
Tervetuloa siis syömään ja juomaan sekä nauttimaan golfin jalosta lajista!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)