Huomenta,

Aamutuimaan kentälle lähtevät kilpailemaan Golf & Ride -kisaajat. Kilpailijat starttaavat yhteislähdöllä klo 8.30, jonka vuoksi ajanvaruksessa näkyy suljettuja lähtöaikoja. Pelaamaan siis pääsee normaalisti vapailla peliajoilla, mutta kisaajia kunnioittaen. Golf & Ride- kilpailijat suuntaavaan Hevosopistolle klo 14 eteenpäin jännittämään ratsastuskilpailua.

Vapaita peliaikoja löytyy tälle päivälle mukavasti ja sääennusteet lupaavat myös selkeää ja sateetonta. Lämpöasteita yli 17 asteen ja aurinkoakin olisi toivottavasti tiedossa pilviharsojen takaa.

Tänään iltapäivällä starttaa myös Matin ryhmäopetukset senioreille ja naisille. Seniorit treenaavat klo 15:00-16:30 ja naiset 17:00-19:00. Opetuksen hinta on 10 e. Ilmoittautumisia otetaan edelleen molempiin ryhmiin! 🙂

Huomenna lauantaina pelataan odotettu Suomi 100-scramble. Juhlistetaan golfkilpailun muodossa Suomen satavuotisjuhlaa. Ilmoittautuneita on hieno lista ja kilpailulähdöt starttaavat väliaikalähtöinä klo 9:00. Lauantain listalle mahtuu myöskin alkeiskurssi ja vetovastuuta tässä pitävät Lauri ja Rami.

Sunnuntaina harjoitusalueita valtaa tytöt ja naiset. Sunnuntaina vietetään kentällä Ladies Dayta, jonne ovat tervetulleita kaikki ladyt! Tapahtuma sisältää kattavan lajiintutustumisen, mukavia ihmisiä ja kerrontaa golfin mukaansatempaavuudesta. Tapahtuman hinta on vain 10 euroa, sisältäen maittavan keittolounaan. Tervetuloa!

Klubilla tänään Henna, Hanna ja Rami

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)