Aurinkoinen perjantai  – rangepallot tarjoaa tuttuun tapaan Osuuspankki, ja peliaikoja etenkin iltapäivälle löytyy vielä, joten suunta kohti golfkenttää!

Hartwallin viikko jatkuu kesäisen lämpimänä, joten tuskin voimme liikaa muistuttaa virkistävien juomien nauttimisesta myös golfkierroksella! Viikkoisäntämme valikoimasta helpotusta janoon, ja nestehukan torjuntaan löytyy varmasti kaikille sopiva vaihtoehto. Eriyisen suosittuja ovat  useissa eri mauissa löytyvät  Novelle -kivennäisvedet, joista uusimpina valikoimaan ovat tulleet proteiinipitoiset, samalla myös pienen välipalan korvaavat inkiväärin & omenan sekä vadelman & raparperin makuiset vesipaloiksi kutsutut juomat, kannatta kokeilla!

Huomenna pelattavan Long Drink Openiin otetaan ilmoittautumisia puoleen päivään saakka, joten nyt kipin kapin mukaan, ja vinkkaa toki myös kaverille! Luvassa teeman mukaisesti sopivasti harmaita palkintoja, mutta ei liian harmaata tunnelmaa!

Lisäksi muistuttelemme uusia, tänä tai viime vuonna Päivässä golfariksi -kurssin suorittaneita  golfareita sunnuntain yhteisistä treeneistä, jolloin on mahdollista saada Ramilta täsmä vinkit  omaan pelaamiseen, ja sen jälkeen lähteä vielä tekemään 9-reiän kierros kentälle!
Rangella tapahtuviin treeneihin ei tarvitse ilmoittautua sen kummemmin, paikalle voi tulla oman aikataulun mukaan klo 16:00-18:00, mutta mahdolliselle pelikierokselle aika kannattaa varata caddiemasterilta etukäteen. Tarjoamme treenit sekä pelikierroksen, tervetuloa kertaamaan ja oppimaan uutta!

Rentoa perjantaita ja alkavaa viikonloppua, nähdään golfkentällä!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)