Aurinkoista perjantaita Klubitalolta!
Mahtava sää suosii golfia myös tänään. Tuntuu varmasti vähän toistolta kun tästä kaunista säästä nyt lähes päivittäin kirjoitamme mutta jotenkin sitä ei vaan voi näin syksyn tullen liikaa hehkuttaa! Vääjäämättä monilla on jo takaraivoon hiipinyt ajatus kauden kääntymisestä loppu puolelle ja siksipä jokainen aurinkoinen golfpäivä tuntuu erityisen hyvältä. Eli nyt vaan toivotaan että näitä kelejä riittää ja pelaamaan päästään suotuisissa olosuhteissa kauden loppuun eli siihen saakka kun kellot taas käännetään talviaikaan.

Eilen pelatussa Senioriliigan kotiottelussa Loimijoki Golfin joukkue vei voiton  Salo Golfista pistein 213 – 204. Joukkueen parhaina pelaajina palkittiin Sirpa Kotiniemi (pb hcp 40) ja Pasi Sillanpää (pb hcp 39) Onnittelut menestyksestä koko joukkueelle!  Joukkuetulokset löytyvät tästä. Senioliigan kausi jatkuu vielä ensi viikolla Maskussa, Kankaisten Golfia vastaan tiistaina 13.9., mukaan joukkueeseen ehtii vielä ilmoittautua ottamalla yhteyttä tänne toimistolle taikka Rosenbergin Mikkoon.

Tulevana sunnuntaina Ypäjä Tour huipentuu finaaliin johon osallistumisoikeuden omaavilla pelaajilla on ilmoittautumisaikaa tänään puoleen päivään eli klo 12 saakka! Finaalissa palkitaan samoin kuin osakilpailuissa 3 parasta sekä pistebogey että lyöntipelisarjassa, siten että pelaaja voi päästä palkinnoille vain yhdessä sarjassa ja siten palkinnoille pääsee useampi. Lisäksi palkitaan parhaan scratch -tuloksen tekijä ja eiköhän mukana ole myös pari erikoiskilpailua. Kisan päätteeksi suoritetaan myös the Arvonta.

Klubiravintola palvelee nälkäisiä ja janoisia asiakkaita tänäänkin, keittiö on auki klo 11-18. Päivän ruokasuosituksena Klubin syysburger ja kaffen kanssa Terhin vaniljakierrepullat, tervetuloa maistamaan joko golfkierroksen yhteydessä tai ihan muuten vaan poiketen!

Mukavaa alkavaa viikonloppua!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)