Rami Prusila

Moro! Olen Rami Prusila, 28-vuotias Loimijoki Golfin kasvatti!

Golfin parissa on vierähtänyt varmaankin sillainen 15 vuotta harrastajana ja nyt viimeiset 6-7 vuotta myös golfohjauksen parissa täällä Loimijoella. Myös tänä vuonna minut nähdään Päivässä Golfariksi kursseilla sekä junioriohjauksissa vetovastuussa!

Alan ammattilaiseksi en itseäni voi luokitella vielä, mutta toivottavasti tulevaisuudessa tilanne on eri.
Parasta golfissa on ehdottomasti sen luoma sosiaalinen ympäristö sekä ihmiset lajin parissa. Tässä Loimijoki Golf on parhaimmillaan, sillä yhteisömme sisällä vallitsee hyvä ja rento yhteishenki, jonka parissa on helppo viihtyä. Tästä kertoo se, että vaikka asunkin Lahdessa, en ole suostunut vaihtamaan kotiseuraani Loimijoki Golfia mihinkään muuhun!

Lisäksi täytyy myös mainita lajin hienous ja sen sisältämät tunteet. Tunne, jonka kokee onnistuessaan golfkentällä, ei ole verrattavissa muihin! Siinä piilee myös lajin koukuttavuus, koska sen haluaa kokea aina uudestaan ja uudestaan.

Lyhyestä virsi kaunis, tervetuloa kaikki uudet sekä vanhat golfarit ja toivottavasti näen kesän mittaan monia uusia kasvoja kursseilla. Haetaan sieltä ne ensimmäiset onnistumiset ja annetaan sen kuuluisan golfkärpäsen puraista oikein kunnolla!

Hyvää golfkautta ja pysytään terveinä! 😊

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)