Aurinko paistelee Ypäjällä ja kauden alku lähestyy kovaa vauhtia! Kuten on tiedossa, kenttämme on maapohjaltaan sellainen, ettei se ikinä ole ihan ensimmäisten avattavien kenttien joukossa, sillä roudan sulaminen ja varsinkin kentän kuivuminen vie oman aikansa.

Rangen osalta ollaan nyt siinä pisteessä, että maa on sulanut. Sen seurauksena maa on vielä märkä, mutta koska viikonlopuksi luvataan aurinkoisia kelejä, päätimme uskaltaa avata rangekauden kuitenkin jo nyt! Lyönnit ainoastaan ja ehdottomasti vain matoilta, nurmen pitää antaa vielä levätä. Lisätoiveena on, että lyöntejä tähdätään enemmän ylärinteelle, jotta ne eivät laskeutuessaan uppoaisi maan sisään. Alhaalla tasaisemmalla maalla on luonnollisesti maa pehmeämpää, johon pallot helposti vielä sukeltavat. Pyritään välttämään sitä, jotta riittää palloja sitten vielä kesällekin.

Rangeautomaatti toimii poikkeuksellisesti tällä hetkellä vain 2 euron kolikoilla (sekä poleteilla, mikäli niitä sattuu löytymään taskun pohjalta). Tämä siksi, että uusimme tälle vuodelle kaikki rangenastat uusiin älykortteihin. Näistä älykorteista kerron tarkemmin hieman myöhemmin, kun saamme kortit käsiimme ja jäsenille jakoon. Vanhat rangenastat palautetaan toimistolle vaihdon yhteydessä.

Kentän avausta seurataan ensi viikolla kelien ehdoilla. Pääsiäisenä avaaminen ei ole vielä pois suljettu, mutta näillä sääennustuksilla epätodennäköistä. Pysytään kuulolla sen osalta ensi viikolla, ilmoittelemme tuoreimmista käänteistä kyllä heti, kun itsekin tiedämme. 😉

Mukavaa viikonloppua ystävät!

-Hanna

Tervetuloa rangelle lyömään!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)