Arvoisat seniorit, kausi käynnistyy viimeinkin talven jälkeen. Pelikausi alkaa Senioriliigan osalta 17.5.2022 vieraspelillä Meri-Teijossa. Sarja pelataan taas normaalilla joukkuemäärällä (11 joukkuetta) Aura golfin palattua mukaan. Joukkueiden kokoonpano muuttuu tälle kaudelle seuraavasti:

Joukkueessa pelaa 4 mies-, 2 naissenioria ja 6 veteraania (mies- tai naispelaajia). Veteraanien oltava vähintään N65 tai M65 tai tayttävät kyseisenä vuotena.

Pelaajia tarvitaan siis sama määrä kuin viime kaudella, mutta naispelaajien määrä on vähentynyt kahdella. Mikään ei kuitenkaan estä isompaa määrää naispelaajia mukaan ja onkin toivottavaa, että saisimme heitä isomman joukon mukaan. Toivotan myös uusia pelaajia mukaan! Joukkue tarvitsee myös kapteenin jokaiseen peliin ja odotan innolla ilmoittautumisia.

Vieraspelit kustantavat pelaajilta omavastuun 10€/peli, mikä on halpa hinta päästä vieraskentille pelaamaan.

Kuljetukset pyritään hoitamaan ”kimppakyyti” periaatteella. Näillä nykyisillä polttoaineiden hinnoilla toivon, että jokainen vuorollaan osallistuu kuljetuksiin.

Peleissä ei tarvitse ottaa mitään paineita, vaan pelataan ja pidetään hauskaa ja tutustutaan uusiin pelikavereihin. Ilmoittautuminen peleihin menee samoin kuin viime vuonna, eli sähköpostilla.

mikko-kaara@outlook.com, mielellään hyvissä ajoin ennen pelipäivää, viimeistään kolme päivää aiemmin.

Otteluohjelma kokonaisuudessaan löytyy Senioritoimikunnan sivulta: Senioriliigan ottelut 2022

Mukavia pelipäiviä toivottaen .

Seniorivastaava

Mikko Rosenberg

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)