Alkukesän hellejakson hellimänä, shortsikelissä niin kuin golfiin kuuluu pelasimme liigamatsin kovaa vastustajaa, Archipelagiaa vastaan keskiviikkona 9.6.2021. Ukkoskuurouhka ei meitä saavuttanut.

Turpaan tuli, vieras oli selkeästi parempi, lähes 20 pisteen erolla.  Kotijoukkue pelasi hyvin, vieras nyt vaan oli vieläkin parempi – tällä kerralla.

Naissenioreiden paras oli ArGC:n Anja Lehto (35 bog), hyvänä kakkosena meidän aina varmasti pelaava Jatta (33 bog). Miesseniorien erittäin kovan tason ykkönen oli ArGC:n Harri Piispanen (40 bog). Mikko R. jäi kovalla tuloksella  kolmanneksi 36 bogipisteellä. Veteraanisarjan tasaisessa

kärjessä oli vanhempi herra, tuttu luottomies Rauno Saarinen 37 bogipisteellä. Mikko ”Rosie” Rosenberg teki parhaan lyöntituloksen 86.

Minulla tätä tekstiä kirjoittavalla  veteraanilla ja kapteenilla oli ilo pelata kolmen herrasmiehen kanssa leppoisasti diskutoiden golfista ja maailman asioista. Tämähän on yksi golfin suolaa – verisen kilpailun ohella. Kuulin kierroksen jälkeen Rantasalon Hannulta, että toinen vieraskaveraistamme Stigu on seuran puheenjohtaja. Toinen vierasherroista, puhdasta turkulaistyyppistä kirjakieltä puhuva Raimo pelasi loistavasti 14  väylää, sitten ei tullut yhtään pistettä. Lounaalla kyselin varovasti syytä, hän rauhallisesti vastasi ”alkoi v****amaan” (15.väylän totaalisen katastrofin jälkeen).

Kenttämme väylät, raffit ja bunkkerit alkavat olla kunnossa, tahmeat greenit, syystä kyllä, saivat moitteita.

Kiitos joukkueelle, jatketaan liigaa eteenpäin – seniorien meiningeissä.

Egi, kapt

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)