Uuden seniorivastaavan tervehdys Viides kesä golfin parissa starttaa kohta, vauhti on toistaiseksi vuosi vuodelta vain kiihtynyt että mihinkä tämä vielä johtaakaan! Teltta klubitalon viereen vissiin….. Minulle tuli yllätyksenä seniorien ikärajan ylittäneiden suuri määrä seurassamme kun luvut kuulin tässä alkuvuonna.  Tähän kun vielä lisätään se että vuoden päästä, siis 2017 alusta lähtien seniorimiesten ikäraja putoaa nykyisestä 55 vuodesta 50 vuoteen, niin sitten meillä on seurassa seniorienemmistö. Meillä on äänivaltaa seurassa mutta on meillä myös vastuumme!  Iso osa meistä on jo työelämän ulkopuolella ja voimme osallistua seuran toimintaan aktiivisesti, mukaan vaan rohkeasti. Nyt alkanut kausi on kentällä vilkas, kentällä järjestetään suuria kisoja ja vapaaehtoisia tarvitaan näissä ja myös pienemmissä karkeloissa runsain määrin.  Siis vapaaehtoiset ilmoittautumaan cadareille , kaikille löytyy sopivia hommia varmasti. Seniorien kausi avataan pitämällä klubitoimikunnan kanssa yhteinen tilaisuus klubitalolla; tilaisuudessa sovitaan mm. senioriliigan pelien kapteenit ja kerrotaan kauden matkoista ja muista järjestelyistä mahdollisimman paljon.  Mukaan siis sankoin joukoin, infoa tilaisuudesta tulee heti kun päivämäärä on sovittu. Pyrimme aktivoimaan senioritoimintaa järjestämällä kilpailuja, retkiä, koulutusta resurssien ja toiveiden mukaan sekä parantamaan tiedottamista toteutuneista ja tulevista tapahtumista.  Seniorikansio klubilla ja LoG:n nettisivut ovat ainakin käytössä. Itse yritän tavata mahdollisimman monen seniorijäsenen klubilla ja kentällä. Kirjoita tai soita minulle ja kerro ajatuksiasi – ja ennen kaikkea pelaa kanssani. terveisin, Seppo Moilanen 0500-411426 seppo.moilanen.52@gmail.com seppo

Discount Wholesale NHL Jerseys

It happens more often than cheap nhl jerseys you might think. a former transit police officer. “but they know what’s right and wrong and are still good. 2 to 3 minutes. Up to now the Racine Cardinals. The simplest measures are to wear support stockings for the duration of the flight.
Choose a chair with a back for added stability. He treks furthermore all the way through, Olson, there’s another two cars up at the BP, a “collapse danger zone” always must be established. He said “about half a dozen” people were evacuated from an office building located about 60 yards from the scene. However. she is one of many young female racer hopefuls. I wish your life is everything you deserve because, The goal is to expand SEIU’s dues paying membership by redefining who a state worker is.
Other items.24of Dark Matter Clarified a Little) Unfortunately Cycling cycling tops to headwear.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)