Seuran Mestaruusviikonloppuna 20.-21.8.2022 selvitetään seuran mestarit naisten, miesten, miessenioreiden sekä veteraanien sarjoissa. Pelimuotona toimii lyöntipeli scratch, ja kilpailu on tuttuun tapaan kaksipäiväinen. Kilpailumaksu on 15e (+gf 25e) / päivä, sisältäen lauantaina aamiaisen ennen kilpailua sekä sununtaina ruokailun kilpailun jälkeen.

Uutuutena tänä vuonna selvitetään myös seuran lähipelimestaruus uudella par-3 -kentällä. Pelimuotona lähipelimestaruudessa toimii lyöntipeli scratch, ja sarjoina ovat miesten ja naisten sarjat. Lähipelimestaruuden voi pelata lauantaina 20.8. klubitalon aukioloaikoina tai sunnuntaina 21.8. klo 9-15. Lähipelimestaruuskierroksella tulee olla merkkari mukana. Kilpailumaksu lähipelimestaruuteen on 10e, mutta mikäli osallistuu myös perinteiseen seuran mestaruuskilpailuun, on kilpailumaksu 5e.

Mikäli jokin jäi askarruttamaan mieltä, kysäise lisää caddiemasterilta. Ilmoittaudu mukaan mittelöimään mestari-titteleistä perjantaihin 19.8. klo 12 mennessä suoraan caddiemasterille tai NexGolfin kautta.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)