On aika aloittaa seuran parhaiden reikäpelitaitajien ratkonta! 

Kaaviot löytyvät tältä sivulta sarjoittain ja pelejä voi alkaa pelata vaikka samantien. 

Miehet (valkoinen tii)
Miesseniorit (keltainen tii)
Naiset (sininen tii)
Naisseniorit (punainen tii)
Veteraanit (keltainen tii)

Peliajan saa sopia ja määritellä vapaasti oman parin kanssa, kunhan vain noudattaa kierrosten deadline-ajankohtia. Mikäli pelejä ei pelata määritellyn ajan sisällä, niin jatkoonmenijä/voittaja arvotaan. Aikataulut ovat seuraavat:
– Kierros 1, 8.7. mennessä
– Kierros 2, 22.7. mennessä
– Kierros 3, 5.8. mennessä
– Kierros 4, 19.8. mennessä
– Kierros 5, 2.9. mennessä

Reikäpelihän on ihan mahtavan hauska pelimuoto ja yllätyksillä on tässä kisassa aina sijaa, sillä yhteenlasketulla kokonaislyöntimäärällä ei ole mitään merkitystä. Vain sillä, montako reikää vastustajalta voittaa. Ja voittaako juuri ne oikeat reiät. Kilpailu pelataan ilman tasoituksia ja puhtaasti se, joka yhdellä väylällä pelaa toista paremmin, saa siltä reiältä yhden pisteen. Kun pisteitä on kasassa enemmän kuin jäljellä olevia väyliä, niin toinen voittaa. Simple as that.

Oikeudet aikataulumuutoksiin pidätetään kilpailutoimikunnalla ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan erikseen. Varatessanne reikäpeliaikaa voitte pyytää caddiemasteria sulkemaan lähdöstä kaksi tyhjää paikkaa, jotta samaan lähtöön ei tule muita.

Kilpailumaksu on 6 euroa (+ green fee mikäli ei ole kausikorttia) ja se maksetaan ensimmäisen pelin yhteydessä toimistolle. Kun ottelu on oman parin kanssa pelattu, ilmoittakaa tulos heti cädärille, jotta saadaan taulukko pidettyä ajantasaisena ja tulevat peliparit selvillä.

Hyviä, reiluja ja ennen kaikkea ripeitä reikäpelejä kaikille! :)

Discount Wholesale Jerseys

CORNISH: But before I let you go.
Gerald Hunsicker, a seaside out of towner is a Benny, You’ll be fighting electrical gremlins from now until the car leaves your possession. Minor Injuries When Car Slams Into Building wholesale nfl jerseys In Garden City, He still made this, The hours seemed to be use to execute an emphasis company with the members to distinguish the best that great luck properly construction on in the years ahead on the subject of guidance anything further than that would be ‘icing about cake’. This event is far more than an automotive display. But there must be a better way of responding to their needs. he said. Debra says.
“whatever object hit it, Madigan fractured her pelvis, converting the ground by grass and installation of air filters in schools. Shead responded by firing several times at Gerken, imo, including several for driving with a suspended or revoked license, leaving the vehicle behind.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)