On taas aika aloittaa seuran parhaiden reikäpelitaitajien ratkonta. Olemme julkaisseet kaaviot ja pelit voivat alkaa! Kaavioiden linkit löydät alempaa.

Peliajan saa sopia ja määritellä vapaasti oman parin kanssa, kunhan vain noudattaa kierrosten deadline-ajankohtia. Mikäli pelejä ei pelata määritellyn ajan sisällä, niin jatkoonmenijä/voittaja arvotaan. Aikataulut ovat seuraavat:
– Kierros 1, 13.7. mennessä
– Kierros 2, 27.7. mennessä
– Kierros 3, 10.8. mennessä
– Kierros 4, 24.8. mennessä

Reikäpelihän on ihan mahtavan hauska pelimuoto ja yllätyksillä on tässä kisassa aina sijaa, sillä yhteenlasketulla kokonaislyöntimäärällä ei ole mitään merkitystä. Vain sillä, montako reikää vastustajalta voittaa. Ja voittaako juuri ne oikeat reiät. Kilpailu pelataan ilman tasoituksia ja puhtaasti se, joka yhdellä väylällä pelaa toista paremmin, saa siltä reiältä yhden pisteen. Kun pisteitä on kasassa enemmän kuin jäljellä olevia väyliä, niin toinen voittaa. Simple as that.

Oikeudet aikataulumuutoksiin pidätetään kilpailutoimikunnalla ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan erikseen. Varatessanne reikäpeliaikaa voitte pyytää caddiemasteria sulkemaan lähdöstä kaksi tyhjää paikkaa, jotta samaan lähtöön ei tule muita.

Ohessa vielä sarjojen lyöntipaikat:

Miehet (valkoinen tii)
Miesseniorit (keltainen tii)
Naiset (punainen tii)
Veteraanit (keltainen tii)

Kilpailumaksu on 6 euroa (+ green fee mikäli ei ole kausikorttia) ja se maksetaan ensimmäisen pelin yhteydessä toimistolle. Kun ottelu on oman parin kanssa pelattu, ilmoittakaa tulos heti cädärille, jotta saadaan taulukko pidettyä ajantasaisena ja tulevat peliparit selvillä.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)