Sunnuntai aamu valkenee kovin syksyisessä säässä, mutta iltapäivää kohden ennustetaan jopa aurinkoisen sään mahdollisuutta, joten miksipä ei golfia?
Jonkin verran olemme saaneet kysymyksiä näiden kauden viimeisten viikkojen aukioloajoista myös muilta kuin golfaamaan tulevilta asiakkailta, joten tässäpä vielä tarkennusta. Klubitalo on avoinna päivittäin klo 9-17, sää- ja pelaajavarauksella, eli jos sää on kovin huono, eikä peliaikoja ole varattuna, pidämme klubitalon suljettuna. Caddiemasterin puhelimesta 050 590 24 70, meidät tavoittaa klo 9-17 joka tapauksessa, ja siitä voi vielä tarkistaa päivän aukioloajan, jos säätila tuntuu epäilyttävältä.
Klubitalon ollessa avoinna,  on myös ravintola auki, ja tervetulleita kahvilla tai syömään ovat myös ei-golfaavat asiakkaat.  Tänä syksynä olemme saaneet nauttia poikkeuksellisen hienoista säistä, ja toivotaan, että niitä riittäisi vielä kauden loppuunkin, eli 24.10. saakka!
Eilisessä Makulihan Kinkku Scramblessa voiton veivät lyöntipelituloksella 61, Raimo Ahola ja Olli-Pekka Kylä-Markula, ja Olli-Pekan sanoin varmistivat näin, että ei tule vegejoulua tänäkään vuonna! Toisiksi sijoittuvat Lindholmin veljekset Teemu ja Jani, tuloksella 62 lyöntiä, ja kolmansiksi Kari Railo ja Jukka Mattila, tuloksella 62 lyöntiä. Onnittelut palkituille, kilpailun tulokset kokonaisuudessaan löytyvät tästä.
Ensi viikolla kinkkukisassa pelimuotona on Best Ball, kahden pelaajan joukkueissa, ja mukaan ehtii ilmoittautua aina perjantaihin puoleen päivään saakka!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)