Mitä parhainta sunnuntai aamua ja Ypäjä Tourin finaalipäivää!

Kesän aikana on pelattu 16 osakilpailua joista pisteitä keränneet pelaajat ovat lunastaneet osallistumisoikeuden tänään pelattavaan finaaliin. Suuri kiitos viikkokilpailumme pääyhteistyökumppanille, Ypäjän kunnalle tästä hienosta yhteistyöstä jonka ansiosta Ypäjän nimi jää mieliin entistäkin useammalle golfin harrrastajalle. Kuten tiedetään, Ypäjän sijainti keskellä maaseutua mutta silti lähellä joka suunnasta tekee siitä helposti lähestyttävän kohteen niin vapaa-ajan viettoon kuin myös pidempi aikaiseen viihtymiseen. Ypäjä on yllätys!
Kiitokset myös muille yhteistyökumppaneillemme jotka myös ovat olleet mukana Ypäjä Tourin osakilpailuissa ja siten mahdollistaneet viikkokisaperinteen jatkumisen.

Eilen varoiteltiin pakkasista ja kuin vastauksena siihen näytti lämpömittari tänään reilusti plussaa. Aurinkoinen päivä on tulossa joten edellytykset onnistuneelle golfkierrokselle eivät pitäisi olla kiinni ainakaan säätilasta ☀️

Ypäjä Tour finaali starttaa matkaan klo 10 ja sen jälkeen iltapäivällä kentälle pääsevät myös muut pelaajat. Lähtöaikoja on varattu melko tiiviisti mutta vapaitakin vielä löytyy. Klubitalo on avoinna klo 19 saakka ja keittiö klo 11-18. Tervetuloa!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)