Elilisen sateen viimeiset rippeet pyyhkäisivätt kentän yli aamulla, ja luvassa on poutaista ja aurinkoista pelipäivää.
Mukavasti onkin jo peliaikoja varattu pitkin päivää, mutta jos  mietit miten sunnuntaipäivän viettäisit, niin kentältä voi vielä sopiva aika golfkierrokselle löytyä!

Tänään jatketaan taas Päivässä golfariksi -kursseja, Ramin johdolla lajiin pääsee perehtymään 10 tulevaa lajin harrastajaa. Suosittujen kurssien seuraavia päiviä onkin jo kyselty, ja päivitämme ne kotisivuillemme aivan pian.

Viikkoisäntämme Korpikuusikon Hunaja ei olekaan ihan perinteinen mehiläisten hoitoon ja hunajan jatkojalostamiseen erikoistunut yritys.
Intohimosta mehiläisten hoitoon ja uusiutuviin pakkausmateriaaleihin on kuuden vuoden aikana kehittynyt innovatiivinen liiketoiminnan malli, joka tarjoaa yrityksille mahdollisuuden osallistua luonnon elinvoimaisuuden ylläpitämiseen, jossa mehiläisillä on tärkeä tehtävä.
Hankkimalla oman mehiläispöntön yritys tarjoaa luonnolle 50 000 pölyttäjää, ja hyötyy myös mehiläisten tuottamasta hunajasta, josta valmistuvat ekologiset ja kauniit liikelahjat yrityksen toiveiden mukaan! Ja jos luulit, että mehiläiset vaativat työlleen rauhallisen kukkakedon, niin eipä suinkaan! Työmaata löytyy myös kaupunkialueelta, jossa mehiläispönttöjä on sijoitettu myös korkeiden toimistorakennusten ja hotellien katoille, lisäksi niitä löytyy myös mm. Tampere-talon katolta, käy tutustumassa tästä, tai kysele meiltä, kerromme mielellämme lisää tästä yhteistyöstä!
Olisiko tämä myös teidän yrityksenne ekoteko?

Mukavaa kesäpäivää ja tervetuloa golfkentälle!

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)