Hyvää äitienpäivää ja paljon onnea kaikille äideille!

Tämän viikonlopun teemaväri on ollut ehdottomasti vihreä, ja mitä laajemmin sitä näin heti alkukaudesta golfkentälläkin näkyy, sitä parempi!
Teemaväreissä Suomi nappasi eilen myös historiallisen upeasti toiseen sijaan Euroviisuissa!
Täydet pisteet tuli myös Ruotsilta joka jäi Suomelle toiseksi yleisöäänissä mutta täpärästi ohitti meidät asiantuntijaraatien pisteiden turvin ja varmista sillä että ensi keväänä viisuillaan taas länsinaapurissa.

Jatketaan golfkentän aiheilla, tänään juhlistetaan äitejä paitsi yhteisten golfkierrosten merkeissä, myös Klubiravintolassa jossa ruokailun yhteydessä äideille tarjotaan kuohujuomat! Keittiö on auki klo 11-18, tervetuloa!
Ja jos äidille on lahja vielä hankkimatta niin siihenkin saattaa löytyä ratkaisu täältä meiltä. Proshopista löytyy monenmoista sopivaa lahjaa golfaavalle äidille, tai jos uusi harrastus golfin parissa ei ole vielä alkanut niin mitäpä jos yllätätte äidin ja ilmoitatte hänet Päivässä golfariksi -alkeiskurssille, vaikka jo ensi viikon lauantaille?

Kauden edetessä green fee hinnat muuttuvat ja tänään on vielä mahdollista lunastaa 10-kortti kevään edulliseen jäsenhintaan 300€, (200€ 9-reiän kierroksille)!

Raikkaan vihreää ja aurinkoisen kaunista äitienpäivää!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)