Leppoisaa sunnuntai huomenta!

Eilen kisailtiin nimellisesti harmaissa mutta tunnelmallisesti hyvin värikkäissä kilpailuissa.
Päivä lähti käyntiin Long Drink Open -kisassa jossa voittajana Markus Knuuti, pistebogey hcp tuloksella 46.
2. Timo Toukkari, pb hcp 45
3. Jouko Urmas pb hcp 39
4.Jukka Heikkilä, pb hcp 39
5. Ari Simola pb hcp 39
Parhaasta scratch tuloksesta, 76, vastasi Oskari Kaseva, pisin drive -kisan vei Arttu Uusitalo ja lähimmäs lippua -kisassa voittajan Yrjö Välkki. Onnittelut voittajille sekä muille palkituille, harmaat palkinnot ovat noudettavissa Klubilta. Tulokset kokonaisuudessaan löytyvät tästä.

Alku illasta kentän valtasivat ei-niin-perinteisellä tyylillä etenevät Freestyle Golfin pelaajat. Tämä kisa jos mikä todistaa että golf tosiaan sopii hyvin monille, ja #muntapapelata on melko laaja käsite 😄
Sekalaisesta seurueesta parhaan tuloksen n. 7 väylällä tyylitteli Petri Välimäki, oliko kyseessä pelilliset ansiot vai sorruttiinko mahdollisesti tulospalvelun lahjontaan, jääköön se arvoitukseksi,  parhaimmat onnittelut joka tapauksessa!

Tänään ohjelmassa ei ole kisoja tai muitakaan tapahtumia, peliaikoja on varattu tasaisesti läpi koko päivän, mutta mukaan mahtuu vielä!
Klubiravintola palvelee aamusta iltaan, keittiö on auki klo 11-19 ja listalla olevien annosten lisäksi sunnuntailounalla tänään klo 12-16 tarjoillaan lihakeittoa. Tervetuloa

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)