Sunnuntain huomenta golfkentältä!

Eilen pelatussa Long Drink Open -kisassa nautittiin sekä juomien että osittain myös taivaan harmaudesta. Ajoittaisten pikku sadekuurojen siivittämän kisa voittoon pelasi Juha Skyttälä, pisteilä 43. Toiselle sijalle Hannu Salminen, pistein 41, kolmanneksi Rauno Saarinen pisteillä 39 ja neljäntenä palkittiin Jouko Urmas pisteillä 38.
Juha Skyttälä vei nimiinsä myös kisan parhaan scratch tuloksen 77. Lisäksi palkittiin kahdessa erikoiskisassa joissa molemmissa voittoon pelasi Teemu Lindholm. Harmaita palkintoja riitti myös arvonaan jossa onni suosi seuraavia pelaajia: Martti Salonen, Kari Peltonen, Jukka Heikkilöä ja Reijo Vaha. Onnittelut kilpailussa joko pelaamalla tai onnettaren suosiolla menestystä saaneille pelaajille, palkinnot ovat noudettavissa Klubitalolta. Kilpailun tuloksia pääsee tarkastelemaan tästä.

Tänään sää jatkuu lämpötilan puolesta melko maltillisena, kohoten parhaimmillaan n. 15 asteeseen. Sadekuurojenkin mahdollisuus on olemassa mutta niin myös poutasään eli eiköhän tästä ihan kelpo golfpäivä kehkeydy.

Ypäjällä on tarjolla tänään myös musiikkiviihdettä kun Jarkko Ahola esiintyy Ypäjän Musiikkiteatterissa klo 18. Tietomme mukaan muutamia lippuja on vielä vapaana joten golfin ohella suosittelemme myös tätä ohjelma vaihtoehtoa heinäkuiseen sunnuntaihin!

Tulevalla viikolla meillä on Ypäjä Tourista väliviikko ja ohjelmassa tiistaina on Junioreiden Future Tour kisa jonka johdosta tiistain vapaa peliajat löytyvät iltapäivän ja illan puolelta. Uudelle kentälle peliajat ovat varattavissa myös tiistaille joten pelaamista ei tarvitse jättää myöskään siltä päivältä.
Ensi viikon ohjelmista lisää huomenna, rentoa sunnuntaita kaikille!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)