Hyvää sunnuntaita!

Vauhdikas viikonloppu on tulossa päätökseen. Tänään on taas yksi Päivässä golfariksi -kurssi käynnissä Oskarin johdolla. Mikäli sinä tai tuttavasi haluaa aloittaa tänä kesänä kesän parhaan harrastuksen, 15.6. Päivässä golfariksi -kurssille on vielä tilaa. Ilmoittaudu pikaisesti caddiemasterille puh. 050 590 2470. Lisätietoa kursseista löydät täältä.

Perjantaina kisailtiin Senioriliigan ensimmäinen kotiottelu Salo Golfia vastaan. Tiukka kisa ratkesi Loimijoen hyväksi 226-211. Paljon onnea Loimijoen joukkueelle!
Seuraava ottelu pelataankin jo ensi torstaina, 6.6. Meri-Teijo Golfissa. Joukkueesta puuttuu vielä pelaajia ja kapteenin paikkakin on vielä täyttämättä joten nyt pika pikaa ilmoittautumaan!
Nettisivuilta löytyy myös uusi LoG seniorigolf-tiedote, käykääpä lukemassa.

Mikäli ennusteet pitävät paikkaansa, illaksi on luvattu vain pientä tihkusadetta ja näin ollen iltaysi olisi oivallinen päätös upealle viikolle.

Nähdään kentällä, mukavaa sunnuntaita! Tänään vielä lähdöt 10-tiiltä.

Alla olevassa kuvassa on LoG joukkueen ottelun paras naisseniori Sirpa Kotiniemi ja paras miesseniori Jukka Heikkilä sekä Salo Golfin ottelukapteeni Kari Kuosa.

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)