Mestaruuskisojen toiseen päivään lähdetään huomattavasti mukavammassa säässä kuin eilen. Ilmatieteilijät ovat yksimielisesti ennustaneet tälle päivälle pelkkää poutaa, joten golfin peluulle luvassa täydellistä keliä.

Mestisten ensimmäinen pelipäivä tarjosi mielenkiintoiset asetelmat kakkospäivän ratkaiseville peleille. Tilanteet sarjoittain ovat seuraavanlaiset:

Miehet: Johdossa pokaalia puolustava Teemu Toukkari tuloksella 79 ja takana vaanii vain parin lyönnin päässä toimiston oma poika Rami Prusila sekä ilmiömäisessä Watrec-vedossa kiitävä Jani Lindholm.

Naiset: Naisissa kärkipaikkaa pitää moninkertainen lyöntipelimestari Annukka Rahikainen tuloksella 92 ja kakkossijalla Maija Stenberg tuloksella 100 sekä kolmossijaa jakamassa Päivi Urmas sekä Arja Varhi tasatuloksella 101.

Miesseniorit: Tuttuja nimiä on myös miessenioreiden kärkiryhmässä. Ykkössijalla toiseen päivään lähdettäessä Kari Railo (87), toisena Jukka Mattila (89) ja kolmantena Olli Mäntylä (93).

Veteraanit: Asetelma veteraanien sarjassa on todella tasainen kärkikolmikon osalta. Johtopaikkaa jakavat Ossi Aalto sekä Onni Seppänen tuloksella 95 lyöntiä. Vain lyönnin päässä heistä vaanii valmiina hyökkäysasetelmissa Hannu Ruotsi.

Paljon onnea kaikille kisaajille pelipäivään! Päivän livescoringia voit seurata oheisesta linkistä.

Kisaryhmien perään pääsee pelaamaan klo 11.40 alkaen. Ja klo 13.00 eteenpäin voimassa on 25 euron supertarjous iltapäiväpeleistä.

Töissä tänään Hanna, Pauliina, Tomi sekä Elli. Tervetuloa! 🙂

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)