Kaunista sunnuntai-aamua Loimijoki Golfista!

Aamu tuntui viileältä, mutta nopeasti aurinko on alkanut lämmittämään ja tänään on kaunis kesäkeli luvassa. Ihanaa, kun luonto vihertää ja toukokuu tarjoilee meille golffareille ihan huikeita pelikelejä 😎⛳
Kentän varauskalenteri on mukavan täysinäinen koko päivän, vapaita aikoja löytyy vielä jonkin verran, iltapäivälle ja illalle paremmin kuin aamupäivälle. Varaa peliaikasi netistä tai soittamalla Caddiemasterille.

Muistutuksena: parkkipaikan vieressä oleva uusi tuleva harjoittelugreeni ei ole vielä käytössä. Jotta nurmi saa rauhassa kasvaa ja saadaan hyvä harjoittelugreeni kuntoon niin pyydämme, että sitä ei käytettäisi. Klubitalon päässä oleva tuttu vanha harjoittelugreeni on käytössä.

Klubitalolla keittiö avoinna koko päivän. Parila lämpenee klo 11-18 ja tuttuun tapaan sieltä valmistuu suussa sulavat burgerit ja muut herkut, Kierroksen lomassa on hyvä huolehtia myös nestetasapainosta. Varaathan nestettä tarpeeksi kentälle sekä varaudut auringonpaisteeseen suojaamalla pääsi sopivalla päähineellä ja ihon aurinkorasvalla tai sopivilla vaatteilla.

Iloista pelipäivää kaikille ja nähdään klubilla!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)