Loimijoki Golfissa jo perinteeksi muodostununeessa juhannussunnuntain scramblessa kisaillaan tänään Makulihan herkullisista tuotepalkinnoista, ja mikäpä olisikaan grilliherkkuja ajankohtaisempi palkinto!
Aurinkoinen ja lämmin sää, yhdistettynä kevyeesen tuulen vireeseen takaa melko täydellisen pelisään tällenkin päivälle. Aamupäivän lähdöt täyttyvät kisailijoista, mutta iltapäivälle on vielä peliaikoja vapaana.
Vielä tänään on mahdollista maistella myös viikkoisäntämme hotelli & ravintola Sandvikin kalaherkkuja, ja muitakin juhannustarjouksia löytyy ravintolan puolelta!
Tällä viikolla viikkokisan voittajat palkittiin viikoloppulomalla  Pensarin saarella sijaitsevassa Sandvikissa, jonka upea merellinen ympäristö tarjoaa ainutlaatuisen lomaympäristön ainutlaaatuisen luonnon keskellä pitkälle syksyyn! Jos kesälomaretken kohde ei vielä ole varmistunut, niin kannattaa ehdottomasti tutustua tähän ihastuttavaan kohteeseen, jonka monista majoitusvaihtoehdoista löytyy varmasti jokaiselle mieluista.
Klubitalo on avoinna tänään 20:00 ja keittiö 19 saakka, joten tervetuloa!
juhanjusmakkarat

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)